Лідер «Беz обмежень» Сергій Танчинець зворушливо привітав сина з днем народження

Сергій Танчинець
Молодшому сину Сергія Танчинця, Лук‘яну, виповнилося 3 роки.

Фронтмен гурту «Беz обмежень» зворушливо привітав хлопчика  у своїх соцмережах.

«А пацану, між іншим, сьогодні вже три роки! Моя безмежна любов! Наша з дружиною «друга молодість». Анна Стефанська, дякую!» – прокоментував Сергій.

Сергій Танчинець

Популярний український співак, соліст гурту «Беz обмежень» Сергій Танчинець разом із дружиною Ганною виховують двох дітей – старшу доньку Анастасію та молодшого сина Лук’яна.

«Народження Лук‘яна було дуже особливим. Моя дружина точно знала, коли з’явиться на світ наш син. Вона одразу сказала, що він народиться 5 березня рано вранці. Я до сьогодні не знаю, як це відбулось і як так точно можна було відчувати цей момент. Пам‘ятаю, як 4-го березня о 10 вечора Аня поприбрала в квартирі і спекла пиріг зі словами «скоро поїдемо народжувати», а о першій ночі ми виїхали в пологовий», – згадує народження сина Сергій.

Сергій Танчинець з сином

У сім’ї Сергія дні народження дітей – це улюблене свято. Зізнається: син Лук‘ян відкрив друге дихання у стосунках з дружиною і зблизив закоханих ще більше.

На третій день народження батьки подарували сину міні-квадроцикл, так як він обожнює кататись на всіх дорожніх засобах і знає всі марки авто на пам‘ять.

«Найбільший мій скарб – мої діти. Це те, ради чого я живу», – розповідав співак раніше.

Сергій Танчинець

Сергій Танчинець

Фото: прес-служба

Билли Айлиш
Предыдущий материал

Редкое откровение: Билли Айлиш впервые назвала причину расставания с бывшим бойфрендом

Лаура Марти
Следующий материал

«Голос країни-11»: чего не знала Дорофеева о своем муже, пока не взяла в свою команду Лауру Марти?

Новости партнеров